PARADE
MATRA BAGHEERA

Op deze pagina kunnen clubleden hun auto's voorstellen.

 

PARADE MATRA BAGHEERA

Eigenaar:
Gerard van Vliet
Auto:
Simca Matra Bagheera S, 1979
Bijzonderheden:
Kleur zilvergrijs metalic, tweede eigenaar sinds 1983, is onderwerp geweest van een artikel in het blad "Automobiel Klassiek" in april 1999, is in geheel originele staat incl. de optionele lichtmetalen velgen, chassis is op de zwakke plekken hersteld, carrosserie is na een schade opnieuw gespoten in 1984, motor is in originele staat, in 1983 zijn de klepgeleiders vernieuwd.

Eigenaar:
Hans van Lent
Auto:
Matra Bagheera X, 1979
Bijzonderheden:
K&N filters, RVS uitlaat met 2 eindpijpen en spaghetti spruitstuk, gebalanceerde motor, electr. ontsteking, de motor heeft ca. 115 pk
, voorzien van 4-punts gordel.

Eigenaar :
Gerard en Janneke Meijer
Auto:
Matra Simca Bagheera Jubilée, 1979
Bijzonderheden:
Auto gekocht in 2001. De dorpels, voorwiel-ophanging en een gedeelte van de bodem zijn vernieuwd. Het lakwerk moet nog gedaan worden.

Eigenaar:
André Kout
Auto:
Matra Bagheera Courrèges, 1975
Bijzonderheden:
Een unieke auto, want er zijn er maar 500 van gemaakt. Kenmerken van de Courrèges zijn z'n mat-witte lak en witte kunstlederen stoelen, het interieur is met crème-kleurig stof en skay bekleed. Deze uitvoeringen zijn door de firma Le Cocq (nu een gerenomeerd restauratie-bedrijf) in Parijs opgebouwd en zitten een stuk netter in elkaar dan de standaard Bagheera. In 2002 gekocht van de eerste eigenaar met slechts 77.000 km op de klok.

Eigenaar:
Marc van den Belt
Auto:
Matra Bagheera Jubilée, 1980
Bijzonderheden:
Goed onderhouden door vorige (eerste) eigenaar, stoelzittingen opnieuw bekleed, motorisch en carrosserie geheel origineel.

Eigenaar:
René Haefkens
Auto:
Matra Bagheera
Bijzonderheden:
De Bagheera is volledig gerestaureerd en heeft nu een Murena 1600 motor. De deurbekleding is van een Talbot Matra Bagheera, de velgen van een Murena.
De Murena heb ik overgenomen van een clublid (Tom Peters), die nu bezig is met de restauratie van een Bagheera type 1 en een type 2.

foto van jouw auto?

Eigenaar:

Auto:

Bijzonderheden:

foto

Eigenaar:

Auto:

Bijzonderheden:

  

© Copyright 2002-2010 Simca & Matra Sports Club, all rights reserved.
P.O. Box 4015; 2003 EA Haarlem; the Netherlands; www.simcamatrasportsclub.nl