PRINT SHOP

Welkom in de Print Shop van de Simca & Matra Sports Club!

Je vindt hier een assortiment artikelen die voorzien zijn van een logo van Simca, Matra of van onze club, of een kunstzinnige Simca of Matra print, dit alles naar keuze op b.v. op een t-shirt, een mok, een poster enz.

Een deel van deze collectie is beschikbaar voor iedere liefhebber van Simca of Matra, iedereen heeft dan ook vrij toegang tot de Simca Matra Guest Room.

Speciaal voor onze clubleden is er een aparte winkelruimte, waar zij kunnen profiteren van een grotere collectie artikelen, keuze uit meer afbeeldingen en speciale ledenaanbiedingen. Om tot deze aparte winkelruimte toegang te kunnen krijgen, moet je uiteraard wel lid zijn van de Simca & Matra Sports Club.

Bestellingen in de Print Shop gaan rechtstreeks naar de afdrukcentrale, net als de betalingen.
De bestelde artikelen worden door de afdrukcentrale naar de besteller gestuurd.
Dit is sneller (geen tussenstappen), goedkoper (slechts 1 keer verzenden) en makkelijker.

Vriendelijke groeten en veel winkelplezier,
Het bestuur van de Simca & Matra Sports Club

GASTEN
CLUBLEDEN

In het vrij toegankelijke deel van de Simca & Matra Sports Club Print Shop vind je een selectie van onze clubartikelen. De beschikbare afbeeldingen zijn zonder in te loggen in lage resolutie te bekijken.

Alvorens iets te kunnen bestellen moet eerst nog worden "ingelogd".
Alleen bij je eerste bezoek is daarbij vanaf die inlogpagina vooraf een "inschrijving" nodig, waarbij je o.a. je adres opgeeft voor toezending van je bestelling.

 

Clubleden kunnen inloggen in de Print Shop speciaal voor leden. Zij profiteren hier van een grotere keus aan artikelen, afbeeldingen en speciale ledenaanbiedingen.

Belangrijk: De inlogcode wordt per email aan de clubleden toegezonden, indien de contributie voor het betreffende jaar voldaan is.
Deze inlogcode zal zo in ieder geval 1x per jaar vernieuwd worden, ook weer per email.


 

 

© Copyright 2002-2013 Simca & Matra Sports Club, all rights reserved.
P.O. Box 4015; 2003 EA Haarlem; the Netherlands; www.simcamatrasportsclub.nl